iMuis inrichten als journaalapplicatie

Volgen

Om de journaalkoppeling met iMuis te kunnen leggen dien je eerst naar Loket Classic te gaan. Eenmaal in Loket Classic ga je naar de betreffende administratie en kies je voor het tabblad ‘Journaal’:

iMuis_01.jpg

Onder dit tabblad kan je de journaalprofielen inrichten. Is het profiel eenmaal ingericht dan plus je een journaalinrichting bij:

iMuis_02.jpg

Als je hierop geklikt hebt opent zich een veld waar je het profiel kan selecteren, de periode waarover het gaat en of je deze wel of niet automatisch laat starten:

iMuis_03.jpg

Na het invullen van de inrichting en de juiste keuzes gemaakt te hebben druk je op de ‘opslaanknop’ in de vorm van een floppydisk. Nu de inrichting voor de verloning gereed staat open je deze en klik je je op het icoon zoals hieronder belicht:

iMuis_04.jpg

In dit venster komt er een dropdown te staan waar je voor iMuis kan kiezen. De overige informatie voer je ook in en hierna kies je voor opslaan middels de floppydisk:

iMuis_05.jpg

Automatisch exporteren dient hier nog op 'Ja' gezet te worden. Op de achtergrond is de koppeling nu gelegd en zal afgerond worden aan de kant van iMuis.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0